Tuesday, May 31, 2011

hari ini dalam sejarah

Salam semua...hari ni, TB'11 ada wat Chocolate Day kat Room 9, Pocket D...baru tadi kunci pintu...Alhamdulillah, hasilnya superbb! :) byk chocolate yg dah abeh...nak kena kol dowg hantar lagi..yihaa!

nak dijadikan cerita aq org yg kena jaga pukul 8-9 pagi tadi...so, bgn laa p siap2 mandi apa bagai, pegi laa jaga...anak dara pemalas nih pulak, xnk jalan jauh...biasa laa pagi2 kannn...pastu dengan suka jiwanya pegi la parking kt belakang Room 9 tuu...jaga punya jaga...sedar2 dah pukul 9.20...alamakkk...sudah overtime laa ini...so, aq pun pegi laa check kete sbb takut kena saman...elok-elok aq step out of the pintu belakang Room 9 tu...nampak motor besau si pak guard baru blahhh...tgk-tgk kat cermin depan kereta dah ada saman...yeay! terbaekkk! baru 2nd week sem nih aq dah kena saman...last kena saman masa Foundation nunnn...tu pun sbb x bwk kad matriks masa kuaq....nih sebab parking keta lakkk...hahahaa...

tapi bagus jugak dah ada saman tu...aq biar je laa kereta terus kat belakang tu sampai kol 11...hahaha...alang-alang dah kena saman...biar je laa trus kat situ :P hehehe...good job pak guard! sekarang saya tau anda menjalankan tugas dengan bertanggungjawab :P hahahaha....

P/S: Mr Ucip cakap dia nak tolong bayarkan saman...kan syg kan?? :P hehehe...btw, thnx for Cadbury Roast Almond yang besar gajah tuuuu!! xtaw mcm mana nak makan...besauu sgt :P heheheh :) labiuuu more more n more lahhhh~ :D

last word, majulah TB'11 untuk UTP dan majulah MnE untuk MAFest 2011 :P hahahaa~

No comments:

Post a Comment