Saturday, January 28, 2012

Thousand n counting~

Assalamualaikum n Hi everyone :)
Alhamdulillah dah habis first week of 3rd Year 1st Sem...tup tup semalam dah keluar list group untuk ETP...perghh memang sangat tua rasa diri ini :P hahaha

main point for this post is, today is our 1000th day together :) macam mana boleh tau kata 1000 hari? kira ka?tanda kat kalendar ka?hahahaha..sangatlahh tidak..sebenarnya, masa tengah cuti 4 bulan hari tu, ada download new apps untuk BB, tetiba jumpa apps 'Twinkle'...apps untuk count hari..either forward or backward..dah kira dah berapa hari dah hidup kat dunia ni, berapa hari lagi nak start belajar (masa cuti tu laa) n so on..n tetiba terfikir nak kira berapa hari dah sejak 3rd May 2009 :) masa tu tgk dah 900 something days..pastu terus semangat berkobar-kobar tengok bila 1000nya..tengok-tengok jatuh pada hari ini, 28th January 2012 :D 

actually terpengaruh dengan korea sebab diorang kan celebrate diorang punya 100 days..tapi masa 100 days tu x minat korea lagi, so, x tahu menahu pasal tu...dah terlajak dah..alang-alang amek laa 1000 days...hebat2..hahaha (meraban sudah~)

sepanjang 1000 days ni, banyak laa dugaan, banyak jugak air mata yang jatuh, banyak jugak gelak ketawa yang kami dapat, banyak kisah suka, duka, murka, yang kami kongsi..dan banyak jugak perubahan yang telah berlaku di antara kami berdua, kami dengan sahabat, dan macam-macam..tapi with time goes, we become more matured n more independent :) 

Alhamdulillah, kami masih berkekalan walaupun banyak pergaduhan yang berlaku, marah-marah, merajuk-merajuk dan sebagainya :) insya-Allah jinjang pelamin will be the final destination for our relationship in order to start the new relationship :) 

thanks Allah for giving me a chance to meet him, understand him n be with him :')
thanks Ibu, Ayah n Family for trusting me in choosing him to be my husband-to-be :D
thanks my friends, for being his friends, calming me n reminding me not to take a crazy decision :)
thanks to Mr. Mohamad Khairul Azwan bin Shahbudin untuk segala harta, makan dan minum, masa dan tenaga yang telah awak korbankan untuk saya, Siti Mastura binti Md Hasim..semoga hubungan kita berkekalan, dirahmati, diredhai dan jalan Nikah kita dipermudahkan :D ameen~ maafkan juga segala salah silap saya yang kadang-kadang macam kanak-kanak yang nakkan perhatian, manja x bertempat, mahu yang bukan-bukan dan marah macam meroyan :P 

last but not least, thanks a lot dear :) 





doakan yang terbaik untuk kami :) thanks n Assalamualaikum :)

2 comments:

  1. Ala sweetnya! semoga bhgia slalu ea mas ^_^

    ReplyDelete
  2. hehehe..thanks Huda :) ameen~ huda pun sama, insya-Allah :D

    ReplyDelete