Tuesday, September 7, 2010

shopping bersama eesya :O

td pg pegi shopping kt tesco bersama maktok n eesya...masa smpai tu umi dh dgn suke jiwanya pegi duduk kt kerusi urut yg buh seringgit dia jln 3 minit tuh...lpas dh puas hati bwu msok tesco...msok2 dlm tu dh dpt baju sehelai *weeee~* ....mmg sgt hepy dh....skali rupanya itu ialah upah in advance utk mnjaga budak eesya yg makin byk akai n noty :P

dugaan di bulan puasa yg teramatlah besar apabila, umi kena suap budak itu mkn mknan feveret umi...arghhhh~


adeyhh~sgt lah lama x mkn bnda alah tuh...tetiba kena suap budak belagak nih :P uwaaaa~


sodapnyer kamu mkn eesya!!seb bek ler umi beli lbey....mlm nih umi mkn! wahahaa~

lpas mkn, budak ni dh boring...so, dia pn merepek laa men ngn bnda2 yg ada kt dlm troli tuh....ngn tembikai pn bley jd smbang siap dok dodoi lg tembikai tuh...hahahaa~






sleep ngn watermelon (-.-")

last2 masa kt tmpt sayur, dia nmpk laa bnda alah bulat yg balut plastik tu...tp plastik dia dh abeh..so, dia mmg sgt bising laa nk take a look *wat jd teropong* ...umi pn bg laa kt dia...


nengok ler seronoknyer budak nih...

last2 masa maktok kt tmpt ikan, budak kecik nih nk minum nenen...tp xmo mnum dlm troli....dia suh umi dukung dia...umi pn dukung ler budak yg 14-15 kg nih *dah rasa kurus dah (-.-")* tetiba umi tgk budak ini dia sudah


TIDO!!! *err..harap maap ler...gmbr eesya tdo x comey, so, umi terpaksa laa edit jd gini :P*

hahahaa~apakah???terpaksa laa plak umi dukung dia turun 2 tgkt nk p kt kete...so, mcm x berbaloi ler umi dok kt kerusi urut awai2...len kali kena dok time nk blek....umi lenguh gler dukung kamu eesya...blek2 umi pn lentok ngn eesya...hahahaaa~

skang nih dia nga tgk animal world n x bg umi bgn sbb dia nk tnya "umi, what is dis??what is dat??wowww!!see, umi....".... *pitam!*

2 comments:

  1. hehe . eesya y nakal tp comeyyyy .

    ReplyDelete
  2. hehehee~sgt nakal tp sgt comey...mmg memikat hati :P

    ReplyDelete