Tuesday, May 31, 2011

hari ini dalam sejarah

Salam semua...hari ni, TB'11 ada wat Chocolate Day kat Room 9, Pocket D...baru tadi kunci pintu...Alhamdulillah, hasilnya superbb! :) byk chocolate yg dah abeh...nak kena kol dowg hantar lagi..yihaa!

nak dijadikan cerita aq org yg kena jaga pukul 8-9 pagi tadi...so, bgn laa p siap2 mandi apa bagai, pegi laa jaga...anak dara pemalas nih pulak, xnk jalan jauh...biasa laa pagi2 kannn...pastu dengan suka jiwanya pegi la parking kt belakang Room 9 tuu...jaga punya jaga...sedar2 dah pukul 9.20...alamakkk...sudah overtime laa ini...so, aq pun pegi laa check kete sbb takut kena saman...elok-elok aq step out of the pintu belakang Room 9 tu...nampak motor besau si pak guard baru blahhh...tgk-tgk kat cermin depan kereta dah ada saman...yeay! terbaekkk! baru 2nd week sem nih aq dah kena saman...last kena saman masa Foundation nunnn...tu pun sbb x bwk kad matriks masa kuaq....nih sebab parking keta lakkk...hahahaa...

tapi bagus jugak dah ada saman tu...aq biar je laa kereta terus kat belakang tu sampai kol 11...hahaha...alang-alang dah kena saman...biar je laa trus kat situ :P hehehe...good job pak guard! sekarang saya tau anda menjalankan tugas dengan bertanggungjawab :P hahahaha....

P/S: Mr Ucip cakap dia nak tolong bayarkan saman...kan syg kan?? :P hehehe...btw, thnx for Cadbury Roast Almond yang besar gajah tuuuu!! xtaw mcm mana nak makan...besauu sgt :P heheheh :) labiuuu more more n more lahhhh~ :D

last word, majulah TB'11 untuk UTP dan majulah MnE untuk MAFest 2011 :P hahahaa~

Monday, May 30, 2011

Tamat sudah First Week

sudah hari Isnin which means dah masuk 1st week...1st week had been so busy n pack! oh God, how am i gonna continue? adei~ dah laa ada kelas yg jauh gila-gila...nnt masa bulan puasa mcm mana laa?? dah laa nnt study week masa raya...huwaaa...nih aq nak nangeh nihhh! arghhh~ mcm mana? mcm mana? pape pun, pagi ni kelas EMT xde...so kelas start kol 11 sampai pukul 3..straight...aiyoyo...xpela...juz follow the flow kan :) come on Mastura...semangat! yeahh! :D

P/S: esok dtg lah ramai-ramai ke Room 9, Pocket D...ada CHOCOLATE DAY...harga murah dan byk coklat company yg dtg...x rugi...siap ada games lagi :) brought to u by Titian Budi 2011 :) come n grab it! 

Thursday, May 26, 2011

Secret Recipe HALAL!!!

salam...just wanna tell something...we, Malaysian people suka sgt laa nk sentap over over kan bab2 nak mengharamkan makanan nih...aq x paham btol laa...

dulu start ngn KFC, dowg nk ckp ayam dia sembelih x btol what so ever...
pastu proceed plak dgn McD nak ckp semua mknn ada benda ba alif ba ya dlm tuh..
pastu kecoh ckp meatball ikea haram...
then tup tup naik pulak Secret Recipe haram...

wey...sikit2 dah aa kot...len kali, kalau dengar tu, cuba la wat research tgk...yg haram tu kat mana? dlm Malaysia ka kt luaq negara?? susah ka nk google cari sijil halal benda tu? kalau dia dah cop tanda HALAL punya besaq gajah tok nia depan pintu dia, yg hampa dok declare dia haram tu apehal? gila kompius dah...funny thing! benda yg terang-terang halal nk ckp haram...yg haram xnk bising plak?? dok mkn kt mamak tu halal ka? mkn jugak...p dok mkn kt kafe tu ada halal ka? ada sijil JAKIM? xnk kecoh pn...apa laaa masalah pn xtaw...

btw, just nak tempek kat sini, sijil HALAL Secret Recipe yg dikeluarkan oleh JAKIM...kalau rasa mcm kecik, klik nnt dia jadi besaq naa...x pun klik kat sini...nnt kua link dia...ok...nyte!


Monday, May 23, 2011

1st day telah habis!

Alhamdulillah 1st day telah berlalu dengan jayanya...walaupun perut bunyik kruk kruk masa dalam kelas td...hahaha...tapi xpa! SAYA OK! :P

kelas 1st : ElectroMagnetic Theory (EMT)...pukul 10-11 pagi...dekat Blok 1....sekali lecturer x masuk pun...hahaha...semangat je lbey! tp xpe...sok de kelas...harap2 dia masuk laa hendaknye :P

kelas 2nd : Communication System (COMM SYS)...pukul 11pagi-1noon...dekat blok 21...jauh kan kami jln? kurus laa sem nih =,= dpt 2 lecturer...2 in 1 u! jgn men2...haha...dua2 Melayu..sorg DR n sorg lg tgh wat PhD lagi...erm mcm ok laa but td kelas 2 jam kn...so byk laa benda yg dia ckp smpai weng2 rasa...lgpun ngah lapa kn...ada gak aa menguap 2 3 kali :) hahaha

kelas 3rd : Health, Safety and Environment (HSE)...pukul 1noon-2ptg...dekat D2...dpt 3 lecturer! amek ko...3 in 1 trus...rasa mcm packaging MILO dah...hahaha...dia tunjuk gambar2 scary pasal org x pakai Goggle masa LAB! haaa, sapa yg xmo muka jadi cacat, pakai goggle ok! hahaha :P

kelas 4th: Probability and Statistics (PROB STAT)...pukul 2-3ptg...kat D1...dpt lecturer foreigner...mudaaa! hahaa :P dulu2 masa b4 msok UTP, ada hati nak amek Course Statistics! awww! hahaha...kita tgk mcm mana subjek nih..kalau truk, xbley laa nak amek ni masa Master nnt ...hehehe...

so, Alhamdulillah tenang je hari ni berlalu...semoga hari-hari akan datang pun akan tenang jugaa :D malam ni, jom p pasar malam Seri Iskandar!! selalu p pasar malam tu masa petang je kan sbb mlm bz...haa, so, jom gunakan masa yg ada...Lapang sebelum sempit :) hav fun n good luck for the new sem! May Allah guide us in everything we are doing! aminnn~ :)

P/S: roomate saya asyik tinggal saya saja...cepat2 laa minggu MAS ni abeh...kekurangan kasih sayang dah nyahhh nih! hahahaaa

The Beginning :)

Salam allz...Alhamdulillah currently, i am back in UTP!

sampai2 tadi terus shoot pergi Tesco sbb x beli langsung anything to start this new sem...so, pergi, sempat laa rembat some alat tulis n also, Cardigan, Tudung n Beg kecik :P hehehe~well, kalau perempuan tu, perempuan juga yaa :D

esok, gonna face my first day for 2nd Year 2nd Sem :) semoga semuanya berlalu dengan tenang dan lancar...esok, will be having lectures from 10am to 3pm...straight! non-stop! perghhh! UTP is the best! hidup UTP! zzzz!

so, now, trying to get some sleep before the big day! i bet i will be soooo lapaq tomorrow in the class...luckily sempat beli some wafers to eat in the class (class 1st pn dh ada hati nk cari pasal? :P ) hahaha :D so, nyte! n sleep tight :)

P/S: actually dah mengantuk from pukul 11 but still x tido sbb tunggu my roomie yg x pulang2 :( cptlah balikk! mas x jumpa fizah lagi nihhh~ mas tido dulu lah cmni :( nyte :'(

Saturday, May 21, 2011

Harapan Sem Baru~

Salam semua :) currently still kat rumah....trying to enjoy every second i got before going back to UTP this Sunday! ok, i dun wanna be sad bout going back to UTP...UTP isn't hell...it is where i learn lots of new things especially things bout EE which i adore so much (b4 i went to UTP :P ) ...

hope for my new sem will be :

1 = dun wanna spend to much money on unnecessary things! please Mastura, stop buying new shawls or inner! stop stop stop! hahaha..i wish i can stop! i'll try but i dunno if i can make it :P

2 = never do last minute study! this one i really need to stop doing it! i need to study early! not the night b4 the test ok! :( juz trying to follow how Anis, my fren next door who always study when she got time! i think i need to stay with her to be like her :P hahaha...alasan! 

3 = wanna go to IRC on Wednesday evening n Friday evening...ok, ni harapan yg ditanam wif Mr Ucip...hahaha..dia beria-ia ajak...insya-Allah kami try to do it! bkn pegi dating naa kt situ but p study, ulang kaji :D

4 = balance my time management...studies, events, frens n Mr Ucip...i will steal sometimes to balik rumah on weekends! jgn nk halang! hahaha...keja x keja...aq nak balik, aq balik jugak! kalau aq x balik, aq xley wat keje jugak kn? so, better bg aq blek ok? hehe :P

5 = my last hope will be not focusing on things that i should not focus! not to care bout things that i should not care...dun wanna elaborate... >.< 

so, everybody please pray that my hope will be completed n i will become a better person next sem! :)

P/S: got new hope bout my ibadah but i dun wanna post here...so, dun say anything...ibadah to Allah is something we keep to ourselves not to share with other people :) Islam itu memudahkan dan mulia, jadi janganlah kita sebagai hamba Allah nak menyusahkan perkara yg telah Allah senangkan :) wassalam

Sunday, May 15, 2011

2nd Year 1st Sem dalam Memori :)

juz nak tell u guys how my 2nd Year 1st Sem had been :)

after all it was a very very busy sem for me sebab gatal pegang 3 events :P Outdoor Carnival, Martial Arts Festival n Titian Budi :) 1 event je yang dah selesai...still got 2 events to go! belajar was sooo tiring! lecturers xdifahami @_@ byk kena belajar sendiri...

but lecturer CM, Dr Narahari was good...he teach us everything from  A to Z...buat calculation dalam kelas semua..
lecturer Analogue I pn baik...even ktorg kena buat projek siap kena guna vera board, dia sgt best! tlg n bg nasihat mcm2 kat kami...final exam pn dia bg tips :) time kasih Dr Haris <3
lecturer Signal n Systems pulak foreigner...so, x berapa nak faham slang dia :( berusaha bersungguh-sungguh untuk faham tapi xtaw laa mcm mana...but still, coursework mark menyebabkan aq terkejut...both tests was not so good...actually, it was not good at all! tapi Alhamdulillah dpt CW marks mcm tu :) gembira :)
lecturer MicroProcessor pulak ada 2...sorg tu sgt2 pandai ajar n kelas dia mmg best..dy ajar ktorg masa awal2 sem je...lepas2 tu jumpa dia dalam lab je...tapi dia tu sgt tegas in marking n bg test :( lagi sorg lecturer pulak, dia ajar biasa2 ja...slang dia pn pelik jugak...maybe sbb dia foreigner...tapi dia sgt baik in everything! bak kata kakak GA tu, the sweet Dr Xia <3 hahaa~
lecturer PCS pulak like a father! always giving valuable advices n everytime nak suh kitorg buat any presentation, dia akan wat trial session :) so that, masa tu ktorg taw apa yg ktorg patut buat n apa yg x patut! best kannn? so nnt sapa2 nak amek PCS, amek laa under dia....Mr Sarjit :) 

out of all subjects taken, 4 subject ada final exam...PCS xda final...daripada 4 tu,  all 4 ada lab! drpd 4 lab tu, 3 lab was programming =,= EE byk programming rupanya...padan muka aq! hahaha...pas2 semua lab programming tu semua ada lab test! n semua lab test aq markah mcm truk! adeyy~apa laa Mastura nihhh...xtaw nk ckp apa!

hurmm...sem ni mmg sgt sesak...x smpt nk p mkn Piza Hut pun dengan budak2 nih...aisshhh kecewa2...hahaha..sem dpn awai2 sem kena p mkn siap2...takut nnt lupa :P hahaha...well, kat bawah ni gmbr2 sepnjg sem lepas :) ENJOY!


with frens :) makan2 n jalan :)


while event OC


celebrate birthday si pakcik :P


Photoshoot :)


my 20th Birthday :D

semoga sem akan datang akan menjadi lebih bermakna buat diriku dan sahabat-sahabatku <3 i love u all...i really do :) semoga persahabatan kita berkekalan dan lebih erat dari sekarang...

new banner, new background...

rasa mcm dah lama plak x tukar banner n background...nahhh dah tukar...hahaha...kali ni choose to have colourful theme with hope that incoming semester will be more colourful compared to dis sem :) hoping for more memorable moment with beloved ones...juz making my life as colourful as my background :)

Saturday, May 14, 2011

Superb Friday :)

Salam guys J on this lovely Friday, aq kua wif my besfren sejak skola rendah, Nadzirah J kami juz nk g lepas Qbay ja…susah laa skang nak kua…makcik ni nama ja cuti smpai bulan 9…tp dy p keja plak…cuti plak hari jumaat ja…so, jumaat bwu nk bley kua…hehe…tapi xpa, yg penting td kami kua…hehe

sampai2 lepas beli tiket wayang, kami p mkn...mula2 nk p mkn kat Dave's Deli tp sbb ada kekalutan mengenai masa, kami pn p mkn Kenny Rogers...hahaha...


Kuaq2 kami terus p beli tiket wayang..xdak cerita sgt pn sbb byk aq dh tgk..hehe…so last2  tgk cerita priest…well basically cerita tu not so bad laa…but vampire tu buruk sgt! Meluat btol aq nak tgk…hahaha…tapi, layannnn! Masa msuk2 wayang tu…duduk2 ja Nampak ada benda terselit kat tempat sandar…tgk laa..sekali dpt kunci kereta…dy suh p redeem hadiah kat Nissan punya roadshow kat ground floor…ingatkan nak dapat laa free down payment utk beli Nissan Latio ka apa…tgk2 dpt notebook ja…tu pun kemain lagi kena isi mcm2 nk suh log in apa bagai…hahaha…


Lepas tu, p jalan2 kat Qbay…masok FOS, BO n PDI…byk pulak yg sales! Mula2 dok tahan hati xmo grab apa2 laa..sekali dok terngiang2 baju kt FOS 3 helai RM16…dah laa kaler dy menarik…walaupun dy plain bodo ja, tapi kaler2 tu aq xdak lg…so, beli laa 3…sonok2 J ley pakai ngn cardigan nnt…tapi si pakcik tu sebok suh pakai ngn hand sock yg kaler2 tu…siap offer diri nk beli…xpa2…kita tgk nnt dy beli ka x…hahaha :D

Lepas dah abeh lenguhkan kaki kt keliling tu, kami pn p laa Tutti Frutti…makcik tu mngidam…hahaa…ingatkan kt dlm Qbay, rupanya kat luaq siap kena drive..layan je laa..sian dia sebok keja kan…hehehe…p2 xdak sorg pn customer kat situ..apa lagi? Buat kedai bapak sendiri laa…hahaha…siap dok tgkp2 gmbr buat timer lg kat situ…kakak tu pn x halang apa, kami syok aa…
  

Abeh tu blek laa…kena laa jam sat…seb bek sat jaa..haha…so, tu ja kot…papa pn, kami had fun n dpt lepas rindu lama x jumpa..hik2 *gelak gedik* hahaha…..nnt mggu dpn hari jumaat kita p mkn mana2 bwk eesya pulak ok? Till then, papai~ :D

P/S: disebabkan kuota gmbr x mencukupi, lepas ni semua kena wat collage mcm ni :( sekian~

Thursday, May 12, 2011

Cuti-Cuti di rumah

gembira rasanya hati :) hehehe...dok rumah, bangun lambat2...mkn free...tgh hari, tdo lagi...bgn petang, main2 ngn budak eesya...mlm mkn lagi...tgk tv, tgk cter korea...currently tgh pulun tgk cerita Cinderella Sister...ya ya cerita tu dah lama, aq bwu nk tgk...haha...layan...udah ler lupa nk copy bg abeh...last2 layan kt youtube je laaa :P xpe2...sabar itu untung! :D hehehe...start tgk ptg smlm pukul 5 lbey n now dh episod 13...yeay! ckt lgi to go! sok nak kua ngn kwn2 budak2 penang! yihaaa...xtaw nk p mana, buat apa...dah laa xdak wira...adakah saya akan drive itu iswara? adeyy~tkut2...anything also can lahhh...

P/S: dilemma sekarang, kad bank ada kat si pakcik busuk tu...mcm mana nk bwk kua duit nk kua sok nih? adeyyy~

Tuesday, May 10, 2011

dah abeh dah

at last! abeh pn Final Exam 2nd Year 1st Sem :D wee~abeh paper pukul 12...pukul 1 terus kua UTP pegi Taman Maju bajet nak hantar si rumet, tetiba tiket abeh...bawak laa dy g Batu Gajah lak hantar naik tren :) seb bek ada tiket :P

then, g drive thru McD then g Medan Gopeng...seb bek ada tiket :) hehehe...tiket bas pukul 2.30pm...masa nak naik bas tu, si pakcik driver x bagi bwk naik air n aiskrim! weyyy! ko taw x aq beli benda tu...dah aa aq tringin gilaa nk mkn sundae chocolate :( huwaaa~last2 bg kt Mr Ucip mcm tu je :( cday! arghh!

then, duduk aaa...ingtkan jalan2 trus blek penang...tetiba dy pusing2 pulak kat Jalan Bendahara! isi minyak laa ape laa...byk bagai laa...pas2 bwk bas mcm hape je...bpe kali dy hon-hon org...nak langgar org...zzz...mcm2 laa...last2 sumbat iPod, pasang kuat2 n tido...senang hidup aq!

jaga2 dah sampai kat Butterworth...ingatkan lepas tu trus laa nak naik jambatan...tgk2 dy g pusing kot Prai p hantar barang apa tah kat Subaidah kat situ...pakcik tu mmg nak kena pukul kuat2 laa =,= seb bek last2 aq sampai balik gak :P

Alhamdulillah, sudah berakhir 2nd Year 1st Sem :) semoga semua kenangan kita selama sem ini akan sentiasa terpahat di hati...semoga kenangan manis menjadi ingatan dan kenangan buruk dilupakan :) sila recharge battery anda sefull-fullnya sebelum start sem baru ini :D

to those yang x abeh paper lagi especially my jantung hati Mr Ucip, study elok2 n strive till the end! i know u can do it...i will always be supporting u...tapi from rumah je la :P hehehe~

kawan2 ku yg dh abeh paper, JOM ENJOY! hahaha :D 

Sunday, May 8, 2011

1 more day to go!

salam n hai allz :D

tomorrow will be the last day that i'll be spending time at the IRC to study :) day after tomorrow will be my Last paper for 2nd Year 1st Sem Final Exam! yihaaa~

but till now, i'm not sure nk blek umah directly after paper or esoknya tu...ikut hati nak balik lpas abeh paper tu je :P hehehe...x sabar2 nihhh!

tp xpela...mau fokus on exam dulu then think bout it :) go CM go! hidup CM...Come on! :P hahaha...

good luck to others yg x abeh paper lagi :) have fun studying! :P

P/S: Mr Ucip, 1st time my paper finish b4 u...da tinggai b! hahaha...padan muka!

Saturday, May 7, 2011

3 Down, 1 more to go!

Salam guys :D semalam was 2nd day of Exam Week but i already finish 3 papers! MANTOP! :P hek3...now, leave with 1 more paper which is CM stands for Computational Methods...basically its a maths subject :) lecturer pun dh bg hint2 dah apa yg masok...thnx Dr :) time kaseh byk2 :D hehehe...

so, jom study CM...saya mau score! hip hip hurrayy! :D

P/S: sgt seronok berlagak dgn Mr Ucip sbb dy ada lg 4 paper...muahahaaa~apa pn hasil exam yg dh buat tu, kuserahkan padamu, Allah...huhuhu :(

Wednesday, May 4, 2011

Ending of 2nd Year 1st Sem

Salam guys...currently study week for this sem has end! today is the last day n tomorrow the exams are already started! 

study week dah direduce from 9 days (including Sabtu Ahad) to 5 days (including Sabtu Ahad)...OMG!! kurang 4 days kot! fine, i still can accept...but but but...the exam timetable is soooo TERUK!! arghhhh!!!

udah laa study week 5 hari...pastu pegi bubuh paper tu on the 1st day of exam start which is esok...
Esok - Analogue 1
Lusa = Pagi - Signal n Systems
        = Petang - MicroP

yeayy! budak2 EE 2nd 1st mmg pandai2...kami mmg boleh study semua subjek core EE tu within 5 days!! then, duduk lenggang utk jawab CM :( aq xnk balik awai wey kalau jadual exam mcm nihhhh!


aq redha but juz nak taw how UTP susun the timetable...seriously frust gila tgk jadual mcm ni...dy kuar 1st draft pn mcm ni...ktorg budak2 EE hantar Email ramai2 but no action taken! NO ACTION TAKEN!! org lain yg paper ada tiap2 hari dowg ubah plak...yg paper bg compact mcm ni xnk ubah ke :( cday!!


nevermind lahh...dah xley nak ubah pun kan? hmm...juz hoping for the best...to all UTP students, HAPPY FINAL!! :P hehehe

n EEians, marilah kita kekal tabah bersama-sama sehingga Jumaat...after that, we juz need to focus on CM je :) love u guys! n GOOD LUCK! <3

Tuesday, May 3, 2011

20 is juz a number

Happy Birthday to me,
Happy Birthday to me,
Happy Birthday to Mastura,
Happy Birthday to me... <3

3rd May 2011...now, my age is 20 :) so old but so fresh! muahahaha...well, after all, age is juz a number :P *ayat bg sodap hati :P*

last Friday dah had fun with my family yang datang to Lumut...my sister ada family day n Pangkor n nyte b4 that dowg dtg tido kat Marina Core Resort...nothing much to story bout that....but mlm tu ktorg g mkn2 kat Shabu Shabu <3

esoknya, hari Sabtu, Mr Ucip balik rumah dia....dia cakap nak teman mama dia, yg dok sorg2, sbb abah g outstation...n x bg aq ikut..fine fine...x ikut pn sbb mmg nak study :) tetiba malam tu, masa nga tggu dy kat kete ngn kwn2 nih, dy dtg senyum2...tetiba dtg bukak pintu aq, dok melutut *bajet mcm nak propose* tetiba hulur iPod Shuffle...perghh~ mana laa dy songlap duit @_@ terkejut beruk gak aa...*seb bek x bwk kuar cincin Habib...mau aq pengsan kat situ :P*...so, dapatlah aq 1 iPod berwarna Pink! i Loikee~ :P


see...cute kan my new iPod :P hehehe~


bajet mcm kotak cincin ey syg? :P

then, 2 May, pagi tu Mr Ucip gtaw, dy nak g Medan Gopeng sbb member dy Irfan nak beli tiket balik kampung...plek dahh sebab beria-ia aaa nak p beli pdhal lambat lagi nak blek..dah aaa esok dy ada test...aq pn bg je laa...aq acah aa nak ikut, dy x bg...hahaha~then ptg tu dy pun kua laaa...lpas2 dy blek tu, by pukul 7 pm, mama n abah dy dtg...bg kek pisang mama wat sendiri kat aq...perghh~ terbaekkk!! :D


sedap ooo! <3

mlm tu pukul 11.55 pm dy suh turun...aq pun turun je laa...dalam hati mmg dah agak ada prank, so pakai aa bju cantik :P hahaha...dy bwk g Petronas...*alasan, dahaga*...masa otw to dy dah wish bday dah sbb dh kol 12...saja ja nk jadi org 1st :P....pas2 xley blaa masa kt Petronas tu, dy nk tukar kasut...tetiba bwk kua bungaa~ (btw, ktorg nya anniversary, sama ngn my bday :P* pas2 g lepak kat pondok yg berlampu tu...dy men gitar...men lalu Birthday n lagu Speak Now :) sukaaa2!!


bunga for me <3


jgn ingat dy sorg je ada hadiah...beta pn ada laa...siap artwork sendiri kot :P hahaha

pas2 dy tnye mcm ni "syg, skang kol bpe?" aq ckp aa "12.30pm" dy terus ckp "owhh nak kena balik dah nih...nak tdo sok test" pfttt! syg, lame kot....penah ke b kecoh nak tdo kol 12.30 @_@ aq gelak je laa...pas2 masa dh msok guard tu, hp dy masok mesej...dy x bg aq tgk...hahaha...kantoi keras di situ...tetiba bwk ikut jalan belakang *alasan, romantik skek lalu jalan belakang :P* hahahahaaa~aq pun dok laa teka2 tempat, kat Pocket C?? dy kata mana ada...jauhhh tu....pas2 dy sndiri oppsss :P hahahahaaa~pas2 aq pun teka kat pondok court futsal V5 tu?? dy kata "xtaw2" hahahaaa~teruk laa b ni taw!

so, lalu laa depan tu...nampak byk gilaa laaa org...aq pun ckp "ehh bkn kat sini kot...ramai sgt nih"...dy gelak je...pas2 tetiba wat u-turn...*alasan, kat Pocket C* hahahaaa~xtaw dah nak kata aq =,= so, pergi laa kat situ...mkn2 kek, KFC n semua2...ramai gak datang...terharuuu~ :')


cake sponsored from Ibu n Kak Etah...thanks!! hehehe~ ingat lupa :P


frens from dulu till sekarang <3


balloons :D


muka kanak2 gumbira :P

to all yg datang tadi, thanks sgt2 korg...even tgh study week, nak exam, nak test esok, korg dtg celebrate kan? time kasehh :) syg korg lbey2!! frendship never die :)


syg korg lbey2!!!

to b syg, u never know how to lie to me n i wish u will never know how :) love u n happy 2nd anniversary :) simpan buku tu sampai kita tua ok :) SAYANG B KETAT2 <3