Friday, March 29, 2013

Missing Student Life

Bismillahhirahmannirrahim 
Assalamualaikum & Hi Everyone :)

I just ended my 26th Week of Industrial Internship today! :D still got another 2 weeks to go..yosh! Be strong, Mastura! :D hihi

back to the main topic, sepanjang this internship, I've been missing UTP life so much! missing those friends who are being with me 24/7! doing things together, watching movies, studying, eating, sleeping, shopping everything lahhh! ohh miss them so much! Now, we only communicate using group Whatsapp but its not the same! oh rinduuu

then, I miss going to class, having quizzes & tests even final exams! -,- chronic kan?

seriously, I promise myself to study real hard for this last 2 semesters left of my degree life! I wanna score! I wanna be a student again! xnak keje dahhh..hahaha

Its not that I don't have fun working..its just something about manusia..we never had enough! bila jadi student teringin nak kerja dapat duit sendiri..bila dah kerja nak belajar balik..but its lumrah! and its true that people said, STUDENT LIFE IS MORE FUN THAN WORKING LIFE! 

so, tomorrow is weekend..let's enjoy! hehehe :P

x sabar-sabar nak kembali belajar ni..doakan masa berlalu dengan pantas! ameen~ :D hihi

That's all for now :D

P/S: comel x layout baru? hihi 

Assalamualaikum :)

Wednesday, March 27, 2013

Big Bad Wolf & Delicious with Childhood Friend :)


Bismillah :)
Assalamualaikum & Hi everyone!! :D

Hari ini, saya sangatlah gembira! sebabnya? hari ni, I took a half-day off (afternoon session) to go for a date with my bestie since Darjah 3 which is about 13 years back! :) there's a quote saying if we be friends for more than 7 years, we'll be friends forever right? insya-Allah, she'll be one of them ;)

Me feeling a little guilty about taking a half-day off to go shopping! :P

oh & this is Me & Her, the pretty lady :)

so, sharp at 12pm, I kalut-kalut pack all my things, my laptop & handbag and terus balik rumah! parked my car at home as I really don't like driving to Georgetown area (the traffic is terrible & I don't know the way! haha)..wait for Nadzirah to pick me up at home to go with her car ;)

balik-balik, I see this is happening to my home! haha..my mom hired some tukang to change our bumbung! coz of the bumbung bocor everytime hujan (rasa mcm duduk rumah atap zink laa)..

Bumbung xdakk..luckily they do work so fast & well-planned ;)

From the kitchen's fan view.. nampak sinaran mentari di situ :P

then, nearly 1pm, she came & we got to Penang Times Square to Big Bad Wolf! (its my first time to Penang Times Square..even, I don't know it exist!!) :D weee~

le Penang Times Square :D I'm here!!

masa dekat-dekat nak sampai tu, dah ckp dgn Nadz, nanti sampai, nak pergi toilet dulu tau! tapiiii bila sampai & see all the signage, terus lupa nak p toilet, straight masuk pergi Big Bad Wolf! :D the shopping area besar giler, sampai x tau laa nak tgk yang mana satu! :P hahaha..


This is MADNESS! boleh gilaa..haha

masuk-masuk terus shoot to Cookery Section (bajet-bajet nak kahwin, so kena ada buku masak-masak ni)..tapi bila tengok-tengok most of them are from Western, Non-Malay cooks which is good but bad in its own way :( most of the recipe uses wine, red wine, pork & so on..yes, we might change it to something else but malas la nak pikir-pikir..so, give up the Cookery Area..

then proceed to the fiction, transport & banyak-banyak lagi section..masa masuk tu mcm berlagak x nak ambil kotak sbb kononnya nak beli ape laa sgt kan..sekali dah ambil Ensiklopedia for Mr.K la ape la..berat giler rasa mcm dukung Aariz dah! terus capai je kotak & fill everything in :P banyak jugak rupanya! luckily bawak duit x byk..if not, mmg more books laa!!

so, my hasil belian :D

Hasil tuaian hari ini = RM108 :D

Book for mommy :D upah kena tinggal..hihi
dapat-dapat je terus semangat nak beli pokok baru..hahaha

A wajib book for Hubby-to-be selain Al-Quran dan Sunnah :P hihi

For him too..as he crazy about football :P

this one too :P I want him to play well in futsal & football just like CR! (macam la faham CR main)

this is his favourite too! CAR!

Novels for me..RM8 each :D

Enid Blyton collection! :D seronok sgt!

at 2.30pm nearly 3pm dah habis dah shopping buku! I thought, I'll take more time, but Alhamdulillah the time passes slowly :P so, we got time to go eat at Delicious in Straits Quay (its my first time going there yet I'm proud to be Penangites -,- )

Straits Quay :) its nice, exclusive & romantic :D

so, sampai-sampai dah 3pm something, solat & proceed to makan-makan! I was terribly hungry sbb x lunch! simpan perut for the teatime laa konon-konon, end up jadi late lunch! :P )

excited tangkap gambar scenery :P lawa ooo makan with sea view ;)

semangat nak makan! saya lapa sgt! :P

sibuk update instagram & whatsapp Mr.K..haha

when we are together, we are thinking about tasting every delicious food there! hahaha..really can't stop ourselves, we ordered 1 main course with 3 desserts!! hahaha..something, I'll never do with Mr.K (control ayu lahhh katakan)

the Main Course : Mama Meatball Bolognese Spagetti

Dessert 1 : Chocolate Strawberry Pavlova 
nyummiest I've ever taste!! every bite deserve a praisal! :D

Dessert 2 : Macademia Cheese Cake
yang ini, indah khabar dari rupa -,- dalam menu mcm sedap je..bil makan rasa biasa je :P

Dessert 3 : Chocolate Brownies with Vanilla Ice Cream 
Sedap! for me, better than Secret Recipe ;)

Happy Nadzirah in front of good food :D

I'm having a great time with the food too! yummy!

then, after makan-makan dekat buncit, we paid the bill & gi tangkap-tangkap kat luar tu..cantik sangat! very romantic place to go with Hubby later on..wahahaha..but for now, tadaaa~

 

KAMI <3 p="">
AND KAMI AGAIN :D

after that, we went to USM as ada jual-jual in front of the Masjid..after solat, jalan-jalan a lil bit (can't buy things as money dah habis & x withdraw lagi..luckily, if not mesti dah rembat tudung!)

Khemah jualan at Masjid USM :D

Masjid USM
dulu kecik-kecik, this is my kelas KAFA :)

at 6pm dah sampai rumahhh :D was so happy today! sangatlah berbaloi ambil half-day off!! :D had great time even spending too much money! hahaha..

so peeps, nighty night! wanna wake up shine & bright for tomorrow work! :P 

Assalamualaikum ;)

Monday, March 25, 2013

My Super Ibu's Birthday

Assalamualaikum & Hi Everyone :)

Lama x update blog..been to busy with workload & practising to be a good wife? hahahaha :P upss..ok, back to the topic..18th March 1955 was my super ibu's bornday :) Thank You, Allah for giving me a mother's love who I can't ever get a replacement elsewhere :) 

Tapi, birthday ibu was on Monday & I obviously never went out on my own on weekends so I can't prepare any decent present for her (Note that gaji masuk on 22nd haribulan every month ye :P haha)..so, on the day before, we went to Queensbay & my sis gave my mom advance present, an iPad :D canggih mak ai tau :P so, I planned to buy iPad casing & screen protector (as x mampu nak beli iPad lagi :'( )

so, on that Monday, I ordered flower online & asked for delivery on that same day :) I order from Blue Flowers in Solok Kampung Jawa, Penang..the service was awesome..the owner happily called me to confirm my order & payment..I ordered Flower Basket with roses & carnation :) as I really love surprises but I don't have to properly plan, the flower will be the surprise :) I hope later on, I can plan more & more suprises for her! :D Ibu doakan adik cepat-cepat kaya ok? hehehe

Nice x the flowers? :D

and after that, mulalah cari iPad casing online..Alhamdulillah jumpa kat Groupon iPad casing + Screen Protector + Stylus Pen for reasonable price..tapi its postage time is quite late, so I tried to call the merchants selling the items..she said she can arrange for earlier delivery if I buy straight from her..so I asked her if the price is different..she said its the same, so, why not? :) I bought it & done the payment..she said she'll send it by this week..hope that it'll arrive soon! :D can't wait ;)

ok, to my Ibu yang adik sangatlah sayang :) Happy Birthday to u..semoga Allah merahmati, meredhai dan bersama ibu di setiap saat, setiap langkah yang ibu ambil..so sorry that u have a very stubborn & sometimes lazy daughter yg x nak dengar cakap, but truthfully deep down in my heart, I really love u more than anything :) adik sentiasa mendoakan ibu gembira all the time even if sometimes I cannot be with u all the time..be happy, stay healthy & maintain awesome ok, Ibu? ADIK SAYANG IBU SANGAT-SANGAT! <3 p="">

That's all for now..

Assalamualaikum :)

Saturday, March 16, 2013

Tunang sentiasa diuji

Bismillahhirrahmannirrahim
Assalamualaikum & Hi everyone :)

Today nak ceritalah sedikit sebanyak dugaan masa bertunang especially bila tarikh nikah dah semakin dekat..jgn salah faham yg bertunang is all about dugaan & dugaan..masa awal-awal dulu nak bertunang,sangatlah takut sebab org asyik cerita masa tunang nk macam-macamlah dugaan datang..tapi bila tunang sendiri & handle sendiri preparation nak kahwin tu,rasanya dugaan itu ada walaupun jarang-jarang tapi murah rezeki & dipermudahkan jalan oleh Allah tu lagi banyak dari dugaan..

Masa awal-awal bertunang, memang xde rasa apa yg bertukar pun..kami masih belum halal utk each other..keluar still bawak kwn-kwn, bwk family..nak pergi beli cincin pun bawak family :) selain menjaga adab,family can give opinions bout the ring we choose..tunang makes nothing change..yg tukar ialah bila kenalkan Mr.K kat org,I'll say he's my fiance..its no more bakal tunang or my special friend..he's my fiance which is my husband to be..

Dugaan yg dtg menguji ialah jarak antara kami..masa tu Mr.K dpt offer intern at Bosch Penang..he accept it & I was super duper happy thinking we'll be near to each other..tapi,Allah lagi tahu..he then got offer from Petron Refinery in PD! Tapi sbb elaun yg banyak & I know his interest in Oil & Gas, I support him to go there & redha dgn jarak ini..we both believe,dgn jarak ni,Allah nak pastikan kami terjaga dari buat benda-benda mungkar..bila jauh ni,trust will be built & a new feeling (rindu) will be learnt ;)

However,dugaan ni x ambil masa yg lama utk kami adapt as we used to be far during the 4 months holiday given by UTP..that was when we learnt to trust each other & start to give each other some space..

Dugaan-dugaan kecil mcm bergaduh sbb terasa hati tu ada la walaupun x byk..biase la dah duduk jauh ni kalau dia busy xley ckp fon ke,he's too tired after his futsal game ke,I'll feel extra sad..haha..silly me..tapi Alhamdulillah x pernah berlarutan sbbnye Mr.K is a very patient guy who never scold or be mad at me..seriously,I admire him for that..even I say harsh words when I'm mad he'll just say,'syg,bykkan istighfar,bwk mengucap..benda mcm ni boleh setel dgn ckp kan?now,u tell me ape yg syg x puas hati..b nak dengar'..tapi I'm a very stubborn girl,sometimes I listen & explain everything but sometime I just continue to naik hantu..hahaha

Alhamdulillah my family yg awesome ada di sisi..diorg always teman when it comes to wedding preparations..kadang-kadang tu sedih la tgk org g tempah kad la,g butik pengantin la dgn tunang..kite pergi dgn ibu je..haha..tapi nasib baik ada ibu..if not? Haa nauzubillah :(

We are really lucky to have sporting & understanding family..sometimes my mom will ajak to go to my sis house in Bandar Seri Putra & I can meet Mr.K there as its near to PD..sometimes Mr.K's mom will ajak Mr.K to come to Penang & meet me :) ada jugak yg Mr.K xde pun but his mama &  abah come to my house :) lucky me :')

Next,its not a dugaan,more than advantage I think..bila dah tunang,we got the cincin di jari kan? Its good since no guy are brave enough to come and simply flirt with us..in a way,we r protected ;) as long as we know how to protect our own self..ada jugak org yg dah bertunang tapi melayan lelaki lain kan?haram tau ;) wallahualam

So,whatever dugaan yg datang,insya-Allah ada hikmahnya. Walau byk mana Allah nak uji kita,lebih dari tu Allah akan tolong :)

Tapi satu je,jgn bertunang terlampau lama :) seelok-eloknya kurang dari 6 bulan..kami ni tunang for 10 months which is long! Mcm dah x larat nak tunggu bila nak kawen..eh? Hahaha :P

That's all for now ;)

Assalamualaikum :)

Tuesday, March 12, 2013

Interview Nikah

Assalamualaikum & Hi everyone :)

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah dah selesai another bab in my wedding preparation which is interview & daftar nikah..

On last Thursday/Friday (can't remember), I opened e-leave of my company sebab nak mintak half-day leave for Monday as nak pergi interview on Monday morning with the Tok Kadi area Bayan Baru..masa buka e-leave tu,memang dah mind set that its gonna be advance leave/unpaid leave as leave dah habis masa shutdown last January..tapiii masa buka sistem,its state there that I still got another 1 day leave..Alhamdulillah sgt Allah mudahkan urusan..Mr.K dah siap ckp kalau kena potong duit,nnt dia bayar balik dah..haha

So,masa weekend tu kononnya nak study laa tapi end up pergi Eesya's performance & fashion show (will update later) and keep watching Running Man..hahaha..so,memanglah x study..masa on the way pergi tu baru kecoh nak baca sikit-sikit..haha..

So,Isnin pagi tu pergi laa ke Balik Pulau bersama ibu dan ayahku tersayang :D anak bongsu yg manjakann..Sampai-sampai tu nampak the Tok Kadi dok jalan from kedai makan nak masuk office dia..nervous gila sebab muka dia garang sgt! Dah masuk-masuk tu pergi kaunter,dia suruh tunggu kalau ada org..jenguk-jenguk nampak ada org kat dalam..so kami pun tunggu laa..

Masuk-masuk je Tok Kadi suruh duduk..ayah sit beside me & ibu dok kat sofa belakang kami..then,dia ambil borang & check-check..lepas tu dia tgk nama tanya 'ooo ni Siti Mastura nak kahwin dgn Mohamad Khairul ka?'..I can just nod..lepas tu dia tanya 'anak nombor berapa?'..I can just simply show 4 fingers,air liur x tertelan dah ni..penakut gila..hahaha..

Tetiba tgk dia sain dah..I was like,'eh?ustaz x nak tanya ka?' tapi ckp dlm hati je laa..haha..lepas tu dia bg balik borang & suruh p bayar duit kat kaunter..lepas tu dia tanya nak buat bila pukul berapa semua..masa tu baru berani nak tanya nak wat kat Masjid ke rumah..hehe

So,dah settle! :D depa suruh p ambil surat kebenaran..wee..Alhamdulillah settle sudahh..

dah balik tu pergi bawak Wira p workshop..masa Jumaat tu lampu handbrake x padam..pergi-pergi workshop uncle tu tambah minyak brek & bg up sikit timing..he gave me for free..Alhamdulillah mudah sgt semua..

Dah tu tgh hari p masuk ofis..saya dgn hebatnya p langgar palang! Yeay..seb bek laa xdak calar..hee

So,that's it for now..dah boleh start menjemput org..hehe..sapa nak kad nnt lepas 12 April sila PM your address..aicewah..

that's all for now :D

Assalamualaikum :)

Monday, March 4, 2013

Back Massage & Eye Treatment at La Vie Beauty & Spa (Bayan Lepas)

Bismillahhirrahmannirrahim
Assalamualaikum & Hi Everyone :D

Last Saturday afternoon, me & sis went to La Vie Beauty & Spa in Bayan Lepas to redeem Groupon Voucher! I bought just for fun as the price was cheap like crazy! 1.5 hrs Back Massage & Eye Treatment for 2 person at RM40? so, for 1 person, its RM20? hahaha gilaaa! memang excited to buy & go

bought the voucher in December & its expired date is 12th March..at that time, I was like nvm, still got long time to go..tetiba nahhh dah masuk March kau! haaa..terus call make appointment sbb takut expired :P haha..

so, last Saturday we go there & have our massage..the location was really near our house..its at Sunway Tunas..xdan 5 minit pun dah sampai..1 traffic light je from my house (just wanna say how near it is..hehe)

sampai-sampai they asked us to fill-up some forms..about our skin type & so on..I asked them what for laa all this? they said, xnak isi pun xpa..so, xyah isi laa kann..then, they asked us to go inside the room..they first session was back massage..sedap ooo! terlerai sudah urat-urat degil asyik bersimpul ini..haha..tapi the back massage was too short..xsempat enjoy tetiba dah end :( sob3..rupa-rupanya they focus on the eye treatment..

for the eye treatment, I thought they will just massage dengan alat urut tu jerr..rupanya siap ada 2 mesin lagi utk the eye..at first they put some milk moisturizer (not sure) & they vacuum my eye! haha..they remove all the dead cells..they removed 1 eye & then give me mirrow to see any difference or not? for me yg ada mata panda sikit ni memang la ada beza..hahaha..tapi yg x tahan tuuu..sepanjang dia dok wat eye treatment tu, dia dok bebel pasal kulit muka..what the? nak kena pukul? how dare u! hahaha

then, bila dah abeh remove the dead cells, they proceed with another machine..they put collagen at my eye & they use the machine..machine tu makin lama makin panas..lepas buat 1 eye, they ask me to see in the mirror again..dia cakap nampak cekang laa firm la whatever..me pun ya ya aah laaa..haha

lepas setel tu, they put wet cotton on my eyes & put eye pillow (dia cakap warm padahal panas kot pillow tu!)..dia letak & ask me to sleep for 20 minutes..haha..I just krohhh krohh laa :P

then, wake up & go home!

but not all of that, they gave us voucher of RM50 each! tapi nak kena use for things valued more than RM150..haha clever..well, I don't think I'll use it..sapa mau? tell me :P

they told me that yg vacuum & collagen tu utk whole face pun ada..the price is RM186..gila expensive kan but she say wanna give 50% discount..hahaha..fine~ tengok la kalau rajin...then full back massage is RM68 which I find quite reasonable..

maybe back massage tu murah coz it dun use the expensive machines but the eye treatment & facial tu guna?MAYBE! hehe

so, anyway, that's my experience! thank you Groupon for the offer! ada masa I beli lagi ;)

oh btw, I bought slimming session (5 visits for RM120)...hahaha..tapi start minggu depan..so, let's see how kurus I can be (saja nak try..teringin nak kena wrap in Chili mud & masuk dalam machine..haha gatai)

till then! 

Assalamualaikum :)

Friday, March 1, 2013

Saya Takut Jarum!

Bismillahirrahmannirrahim
Assalamualaikum & Hi everyone! :D

hari ni nak cerita about my HIV Test, Saringan Telesemia & Rubella Shot! ketiga-tiga mereka berkaitan dengan 1 benda yg sangatlah ditakuti, digeruni iaitu secucuk jarum yg tajam dan akan menusuk ke dalam kulit dan juga melalui isiku dan seterusnya menembusi urat sarafku! (see, how scary the JARUM is!)

ok, back to the story!

as one of COMPULSORY thing untuk NIKAH KAHWIN ni is, HIV Test! its scary tapi adalah hikmahnye ye dak..katanya if the couple is negative for the test, they can freely get married & live happily ever after but if one of them or both of them are positive for this HIV Test, they'll need to go for counselling & so on..I guess, people won't get married laa unless they are willingly give up the hope to have their own babies..coz babies will surely be infected if both of them are positive for HIV..if one of them has HIV, they'll face some problem later on as they're antibody will be weak & will easily get sick..huhu kesian kan

anyway! masa nak test tu, I thought they will sedut my darah banyak-banyak..ala u know, yg put jarum at the arm & then sedut the darah tu..I thought it was that! punyalaaa takut gila baq hang! hahaha..dok mengucap manjang dalam hati ni..hehe..dah la diorang pass merata..dari kaunter amek nombor pergi dekat kaunter appointment, pergi ke merata hala laa..then, last-last diorg suruh pergi kat Bilik 10 (Bilik Makmal gittew dia tulis kat atas pintu)..dah letak kad tunggu laa sampai berdoa panjang lebar..sekali sampai turn, abang tu panggil..

happily (kononnye), pergi laa kat depan kaunter tu..tetiba dia mintak tangan..mcm pelik laa..xkan nak sedut darah aku sambil berdiri ni weyh! tapi bg je laa tangan kiri (kononnye takut kalau bg tangan kanan nnt x larat nak menulis..haha)..dia pegang je tangan kiri tu, si penakut ni terus tutup muka dengan tangan kanan (malu weyh, ramai kot tengok!)..tetiba di cucuk yg macam test gula tu je..amek laa setitik dua & ask me to sit & wait..and I was like 'WHAT!! dats all? hahaha xde laa sakit' suka hati gelak-gelak depan tu..

lepas tu tanya dia (aiceh dah berani ni) 'abg, untuk saringan telesemia tu kat sini jugak kan?'..pastu abg tu ckp, 'eh, bukan..kena pergi Bilik 8..adik bawak borang ni & p kat Bilik 8'..so, I went to Bilik 8 dgn girang (konfiden dah ni)

pergi-pergi, bagi je borang dia suruh duduk..masa tu barulah mcm, 'Gulp! opss yg ni yg sedut darah tu ke? dah kelam-kabut'..yg abg tu pulak ckp dgn ibu, 'Haa makcik tunggu kat luar ey'..I was 'HUWAA! I WANT MY MUMMY!'..lepas tu dia dok ready-ready bawak kua kapas laa jarum semua & I ask him, 'abg, nak ibu *with teary eyes*' & he said, 'x boleh..bukan bawah umur kan'..sob3 :'( sedih sekali..lepas tu dia pun sedut laa dengan sesuka hatinyaaa! *ok, x sakit sangat sebenarnya, its more to penakut*

lepas tu, I bawak laa darahku yg comel & pekat bawak pergi Bilik 10 balik & bagi kat abg td tu..lepas a while, dia panggil & bagi result ckp negatif & everything else is OK, so, no need to check darah yg diorg sedut tu sbb blood count semua ok! *ok, marah sgt sbb I go through my most difficult moment & depa x guna darah tu pun! bertuah!*

then, they ask to fill up ape benda punya form with loads & loads punya soalan including my weight & height..kah3 kantoi di situ..sekali isi-isi tetiba ada satu soalan ni berkaitan shots that I've received before, BCG & so on..tetiba ada Rubella..then baru teringat, 'aah laa..Rubella x amek lagi!'..pergi laa ckp dgn nurse tu, dia ckp suppose dah amek la ape *ok, dia bebel, I ignore*

she said nnt dia call & arrange appointment sbb masa tu xd stok shot tu..berapa kali dok pesan yg after amek shots Rubella tu xley pregnant for 3 months if not baby boleh cacat if conceived masa ada vaccine dalam badan..I was like, 'yeah, yeah, ok, ok, ok!'..hehe

2 weeks after, still xd call..lepas tu I got fever yg quite tiring & lastly decide nak pergi klinik amek ubat..pergi  klinik pagi tu after telling my SV that I'm not feeling well..dah jumpa Doc, dia suruh pergi bilik 8 tu untuk sedut my darah & make blood count! NOT AGAIN! arghhh!! Doc, can't u just use the one u guys pulled out of my body & dun even use hari tu? haha! *laughing at my funny fate*

dah amek darah tu *my penyeksaan kedua* & pergi hantar kat Bilik 10 tu *AGAIN*..while waiting, I go ask the nurse yg cakap nak call tu as no call masuk pun! she confidently, 'haa jom la cucuk sekarang'..like seriously? org tengah demam ni weyh..she said ok laa & she arrange appointment for 24th February hari tu..

so, 24th Feb tu I asked my SV nak masuk lambat *konon lepas tu terus nak datang keje OK* but my SV said 'u masuk petang je laa'..hahaha..yeay! :P so, pagi tu bangun lambat sikit & pergi tu klinik *as confident xyah amek nombor*..then, pergi & kena cucuk..tapi kali ni pergi sorang-sorang + dah kena sedut darah dua kali, I was like a lil bit cool..hahaha..lepas cucuk tu balik tido until tengah hari..miahaha

so, basically, tu laa my experience! well, not much, but SCARY! my mom dok bising-bising cakap ni baru cucuk-cucuk je..nanti pregnant lagi macam-macam diorg buat..ok, mom, u made me feel SCARED even more! congrats! -,- hahaha

tapi Alhamdulillah sebab banyak benda settle (bab-bab kesihatan)..semoga Mastura sihat & terus sihat dari sekarang hingga ke masa hadapan! :D so sorry, for my 'Rojak Language' kinda typing like how I feel like speaking..haha..till then!

Gambar hiasan Mr.K masa dia pergi blood donate at his workplace (kami sama-sama takut jarum!)..
please excuse his 'tembam'ness..its all illusion due to the angle from where the picture is taken 
*ayat xnak kena bebel 2 jam setengah*

Assalamualaikum :)