Thursday, April 7, 2011

Analogue Project

salam semua! selamat hari Khamis yg dh nak abeh! hehehe..

juz nk share keseronokan sbb td ptg kelas Analogue cancel! so, pergi laa kt lab untuk continue project yang baru wat tp x test lagi...pergi laa Miss Anis Amirah sebelah bilik ni sebab kami ni partner lab dari kecik sampai besar! (hahaha....tipu je, dari 1st year sampai sekarang...) harap2 kami lab partner sampai bila2 sbb best keje ngn makcik nih! hehehe :D

buat punya buat sampai mcm xde harapan benda tu nak jadi...kat MultiSim x berapa nak jadi (actually jadi, tapi ada minor problem laa yg wat aq n anis x puas hati sgt)...tetiba masa connect breadboard ke power supply, tgk2 benda tu jadi!! yihaaa!! siap apa yang kami x puas hati, yang x jd kt MultiSim tu, jadi kt board! OMG! selalunya kalau circuit jadi kt MultiSim pn kadang2 x jadi kt board...tgk2 jadi kt board x jadi kt MultiSim...muahahahaa!!! gumbira2!! *menitis air mata wanita i taw nyahhh!!*

hehe...so, tu je kot nk cerita...ptg ni rancangnya nak settlekan Progress Report and Minutes of Meeting untuk Department PnP TB11 sebab esok nak kena hntr...mlm ni harap2nyaa bley laa nak study!! byk test nih....doakan k :) 

so, that's all for now! Salam :D

P/S: dear Ucip, juz wanna say ily :P hehehe~

4 comments:

  1. seronok mengetahui yg korang gembira...
    sayang korang la...
    :))
    *tbe2 nak touching ape ntah.. hee~~

    ReplyDelete